MIRËSEVINI NË INTERIOR EXPERT

Interior Expert ofron projektim zbatim të shtëpisë, lokalit, hotelit dhe mjediseve të tjera. Me kapacitetin dhe potencialin që zotërojmë, Interior Expert ka në çdo moment korrektësi për t’ju përgjigjur klientëve të saj. Në prodhimet tona do të gjeni mobilim të plotë duke filluar nga dyer të brendshme, dyer të blinduara, dritare, parkete, guzhina, dhoma gjumi, shkallë dhe parmake, bibloteka, etazhere, veshje guri, fasada të brendshme dhe të jashtme, mozaik, letër murale dhe çdo aksesor që nevojitet për mobilim modele dhe stilime moderne dhe kalsike. Pas një rruge suksesi që në Vitin 2005, në sajë të bashkëpunimeve vendase dhe të huaja si: BISSER,  KOREL COMPANY,  EGGR, CLASSEN, REALMAT, KRONOTEX etj. Ju ofrojmë gjithashtu të njihni nga afër një gamë produktesh të reja duke ndërthurur cilësinë e veçantë dhe çmimet e arsyeshme.

0
VITE
0
PRODUKTE
0
KLIENTË
0
PROJEKTE

Në prodhimet tona do të gjeni mobilim të plotë...

null

Dyer

null

Dritare

null

Kuzhina

null

Dhoma Gjumi

null

Shkallë

null

Bibloteka

null

Letër Murale

null

Aksesorë